perjantai 22. elokuuta 2014

Ny tablet

Jag ligger i sängen sjuk. Har bara en gang tidigare i mitt liv varit småsjuk att jag påriktigt inte har kommit upp ur sängen. Igår hade jag en helt jävlig hedare, och allt täppt och tänderna värkte på grund av bihålsinflamationen. Eftersom jag nu har varit 6veckor sjuk så känns det helt skönt att vara lite friskare fast skolstressen på samma blir ganska hård eftersom jag missat flera dagar och också en teoritimme :( nu ska jag börja ta allt ikapp.

Vi åkte till posten i förrgår med pappa och söka min nya tablet. Love it. Det är en Sony men Android. Fungerar skit bra och väger ingenting. Kameran är inte den bästa men jag överlever med den också. Min telefon är också på service så med den kan jag sedan ta bilder.

Annars har min vecka gått ut på att vara hemma med familjen och teoritimmar. Det var tunga dagar att vara borta hemmifrån 12 timmar sjuk. Jag är ändå en ironwoman så ja nästan överlevde.

Detta veckoslut ska jag ligga hemma fast jag skulle gärna ha åkt och kolla på cheeks keikka på olympia stadionin. Nästa veckoslut är det YFU-camp vilket jag ser stort fram emot! Nu ska ni få se lite selfies jag tog med tableten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti